2021 m. gruodžio 13 d., pirmadienis

Baltų Kalėdų aš laukiu...

 

Pasidžiaugę albumo "Virsmas" užgimimu, glaudžiu bendradarbiavimu tarp garsių Šilainių poečių, Šilainių bendruomenės narių ir menininkų, pajutome, jog atėjo laikas su juo atsisveikinti ir griebtis naujų kūrybinių sumanymų.

Taigi, susirinkome aptarti šio albumo leidimo ir pristatymo metu įgytus įgūdžius, jo klausytojų nuotaikas ir įspūdžius bei palinkėti vieni kitiems prasmingo švenčių laukimo, svetingai mūsų laukusiuose namuose. Seimo narys Aurelijus Veryga su savo komanda suteikė galimybę susiburti Kauno Šilainių bendruomenės centro nariams ir dviejų projektų veiklos partneriams savo biure. Tęsiant šiais metais pradėtą tradiciją, Roberta Daugėlaitė nudžiugino susirinkusius keliais posmais šventinių giesmių. Savo eiles skaitė Zenė Sadauskaitė, Dalia Sakalauskienė. Irena Jacevičienė-Žukauskaitė Seimo nariui Aurelijui Verygai padovanojo savo išleistą unikalią knygą “|Skrydis”. Bendrai prisiminėme kūrybinių dirbtuvių akimirkas ir kartu išgyventus bendrystės, draugystės, naujų atradimų potyrius.

Atvykusiems Aurelijus Veryga padėkojo už iniciatyvas, kūrybingas veiklas. Įteikė padėkas už aktyvią visuomeninę ir kultūrinę veiklą, aktyvų dalyvavimą išleidžiant į pasaulį dainų albumą “Virsmas” ir atminimo dovanas.

Susitikimas prie arbatos puodelio, betarpiškai bendraujant, dalinantis nuomonėmis, gaunant atsakymus į rūpimus klausimus, prabėgo itin greitai. Apsikeitę kalėdiniais linkėjimais, sušildę vieni kitus šypsenomis ir pakilia nuotaika išsiskirstėme po savo namus laukti ramių, taikių, Baltų Kalėdų.

Dėkojame Seimo nariui Aurelijui Verygai, patarėjai Vaidai Pranarauskaitei, padėjėjoms Aušrai Daugėlienei ir Gintarei Veličkienei už priėmimą, svetingumą, dovanas ir širdingus linkėjimus. Iš visos širdies komandai linkime sėkmės, sveikatos, Kalėdinės dvasios ir Dievo palaimos.


https://photos.app.goo.gl/zook3TsUUZn9wSag7Susitikimo nuotraukas rasite ČIA

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą