2024 m. rugsėjo 10 d., antradienis

Paskaitų ciklas "Gyvenimas-tai kelionė"

 Projekto idėja yra  papasakoti apie japonų kasdienybę, kuri labai mažai kam žinoma.

Japonų kultūra unikali, bet mus domina žmonės, kuriantys šią kultūrą. Būtent jie yra patys svarbiausi. Susitikime su Japonija Kaune ir daugiau apie ją sužinokime iš žmonių, kurie joje lankėsi, gyveno, studijavo ir turi tiesioginius ryšius su šalimi ir jos žmonėmis.
 
Labai dėkoju neoficialiai Japonijos ambasadorei Lietuvoje ir Lietuvos ambasadorei Japonijoje, Japonijos – Lietuvos draugystės asociacijos garbės nare, Įmonės “Kimono” ir Salono “Jaukūs namai” direktorei Astai Kavaliauskaitei už stumtelėjimą, organizacinį indėlį,   matymą, kad tai yra svarbu daugumai  bičiulių  ir Japonų kultūros gerbėjų, taip pat  tai labai svarbu Kaunui ir Lietuvai.
 
Sveikinimo žodį atsiuntė J.E.Japonijos ambasadorius Tetsu Ozaki. Jis bus perskaitytas kiekvienos paskaitos pradžioje.
Dėkojame  įmonės "Kimono" ir "Jaukūs namai" direktorei A.Kavaliauskaitei ir jos šeimai, Ąžuolyno bibliotekai, VDU, LSMU, Sugiharos namams, J.Dobkevičiaus progimnazijai,  ir  lektoriams .
Paskaitų ciklas finansuojamas Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos , pagal  KŠBC projektą "Pasirinkimai" , priemonėje "Remti bendruomeninę veiklą savivaldybėse"
 
Nuorodoje yra visa informacija apie šiį renginių ciklą:


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą