2022 m. gruodžio 12 d., pirmadienis

Renginys Savanorystės metams pažymėti.

     Savanorystė, savanoriai, nuveikti darbai, kaimyninės patirtys, bendravimas ir bendradarbiavimas, kokiomis sąlygomis gyvena ir veikia Kauno bendruomenių centrai ir kaip norėtų gyventi - tokios temos ir mintys buvo įgarsintos renginyje , skirtame Savanorystės metams pažymėti. Smagu pasibūti bendraminčių būryje, prisiminti kaip prabėgo Kauno Šilainių bendruomenės centro gyvavimo dešimtmetis, kuo praturtėjome, ko pasiekėme ir ką praleidome. Gera dėkoti, skatinti aktyviausius BC savanorius, dovanoti dovanas ir jas gauti. Malonu sulaukti svečių šventėje, pabendrauti neformalioje aplinkoje, pasidalinti svajonėmis, įvardinti siekius bei norus. Džiugu matyti susirinkusius draugėn  bendruomenės narius, sužinoti kas naujo nutiko per metus ir  kaip  laikosi. Dėkinga jiems už savanorystę, bendrystę ir veikimą kartu džiaugsme ar kiek apniukus. 

    Nuoširdžiai dėkojame KŠBC draugams, bičiuliams, kaimyninėms bendruomenėms.  Dėkinga už buvimą kartu  ir padėkas LR Seimo nariui Aurelijui Verygai, jo patarėjai Vaidai Pranarauskaitei ir padėjėjai Gintarei Veličkienei, Europarlamentaro Bronio Ropės koordinatorei Lietuvoje Rūtai Bičiuvienei;  dalyvavimą šventėje  Šilainių seniūnui Virginijui Naruševičiui, Kauno bendruomenės centrų asociacijos pirmininkui Ramūnui Navickui ir administratorei Marijai Bindokaitei, Sargėnų ir Vytėnų bendruomenės centro vadovei Danutei Teišerskienei, Kauno Vilijampolės bendruomenės centro Veršva vadovei Jolantai Gulbinienei, Kauno Muravos bendruomenės centro vadovei Vidai Jasaitytei, KVKVB Šilainių padalinio vadovei Ilonai Paškevičiūtei,  Onkologinėmis ligomis sergančių moterų draugijos "Eivena" pirmininkei Daliai Barauskienei, Milikonių progimnazijos mokytojai Laimai Zumarienei.

    Ypatinga padėka už paramą- dovanas LVŽS pirmininkui Ramūnui Karbauskiui. 

    Šventės nuotaiką kūrė  KŠBC folkloro ansamblio "Slaunos su škarpetkutėm" dainininkės, dainomis lepino Ilona Galvidytė, Roberta Daugėlaitė, Edita Niciūtė.                                                                  

  Kai metai bėga su prasme,                                                                                 
 Šiam laikui nieko mums negaila.                                                                                          
 Beribės meilės, džiaugsmo ir sėkmės   
 Captelėti galim pilnas saujas.                                             


 KŠBC direktorė   Rima Andriulionienė

Šventės nuotraukas galite rasti paspaudę ČIA









5 komentarai:

  1. Gerbiama, Šilainių bendruomenės pirmininke, Rimute! Nuoširdus ačiū už puikų vakarą! Tai tikras eleksyras, pavargusiems, o dar medus iš prezidentūros bityno... Baltos staltiesės... O dovanų dovanos! Tikros Kalėdos švietė visų veiduose. Ištvermės linkime, mūsų nenuilstančiai RIMUTEI!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Dar kartą nuoširdžiausiai sveikinu Šilainių bendruomenės centrą Europos Parlamento nario Bronio Ropės vardu! Ilgų gyvavimo metų!

    AtsakytiPanaikinti