2024 m. spalio 30 d., trečiadienis

Kviečiame į trečiąją paskaitą- "Vakarų ir Rytų panašumai ir skirtumai bei jų reikšmė sveikatai"

 


Papildomai japonologas Žygimantas Vaičius papasakos kaip kito  japonų virtuvė nuo Edo periodo (vėlyvieji vidruamžiai), per Meidži reformą( XIX a. antroji pusė – Japonijos atsivėrimas pasauliui)  ir iki šių dienų. 

Šį kartą vaišinsime šalto užpylimo Kukicha – žaliosios arbatos stiebelių arbata, kuri turi mažiau kofeino, bet išsiskiria savo stipresniu skoniu. Tai  ekologiška arbata  iš Šizuokos prefektūros, 2024m. pirmojo derliaus skynimo.

Kviečiame ateiti , pasiklausyti paskaitos, priminti sau ar sužinoti ką naujo ir pasivaišinti ekologiška arbata iš Japonijos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą