2019 m. kovo 20 d., trečiadienis

Žaidimas-vakaronė "Pempinės"

Kovo 19d. 16 val. ir kovo 20d. 17 val. Kauno miesto kameriniame teatre , Kęstučio g. 74A,  vyko žaidimas-vakaronė PEMPINĖS, iš ciklo Gyvosios istorijos. Renginio vedėja aktorė Edita Niciūtė, dailininkė Rusnė Vazgienė. Dalyvauja folkloro ansamblis "Slaunos su škarpetkutėm" , renginio etnomuzikologė- Laura Lukenskienė.
"Pempinės"- tai projekto "Gyvųjų istorijų" dalis, skirta pavasario temai. Liaudies kalendoriuje  Pempinės- atbundančios gamtos diena, todėl šiomis dienomis kvietė prisiminti pavasario šventes, pirmąjį išėjimą į gamtą, laukimą tos minutės, kai jau bus galima panerti rankas į kvapnią žemę, beriant į ją sėklas ar sodinant daigelius.
Spektaklis-žaidimas skirtas senjorams, jų artimiesiems bei šeimos nariams. Renginys įtraukiantis, įdomus, informatyvus ir žaismingas. Puikus KŠBC folkloro ansamblio "Slaunos su škarpetkutėm" pasirodymas.  Šaunuolės  "Slaunos" ! Ačiū aktorei Editai Niciūtei už iniciatyvą, idėjas ir profesionalų jų įgyvendinimą.
         

Daugiau spektaklio akimirkų rasite    ČIA PASPAUDĘ...



1 komentaras:

  1. Šauni ir linksma vakaronė! Įspūdingos mainytuvės! Šokiai! Jiems bandonijomis griežė Algirdas Kasperavičius su savo mokiniu Vytautu Brazu.
    Dar kartą nuoširdus AČIŪ Kauno kamerinio teatro vadovei ir PEMPINIŲ
    iniciatorei aktorei Editai Niciūtei. Ačiū žiūrovams, smagiai įsijungusiems į žaidimą. Ačiū Šilainių bendruomenės direktorei Rimai Andriulionienei, įamžinusiai šventės akimirkas foto nuotraukose.

    AtsakytiPanaikinti